Kategóriák

Nyitvatartás
Hétfő: 08:00 - 17:00 Kedd: 08:00 - 17:00 Szerda: 08:00 - 17:00 Csütörtök: 08:00 - 17:00 Péntek: 08:00 - 17:00 Szombat: Zárva Vasárnap: Zárva
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
Termék részletek


Harzo Művészglett, 8 kg

Harzo Művészglett, 8 kg
Bruttó ára: 12 200 Ft
Tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi dekorfalak vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, gipszkartonozott oldalfalakon, mennyezeteken. Mielőtt belevágsz a díszítésbe, ezeket az alapokat, miután gletteléssel előkészítetted, HARZO Alap mélyalapozóval alapozd le és falfestékkel fesd le a kívánt színre! Nagy előnye a Művész Glettnek, hogy a kisebb hibákat kiegyenlíti, kijavítja!

Színezd igényed szerint, keverd fel alaposan, majd fantáziád szerint stencilezz, illetve kreatív mozdulatokkal, rozsdamentes szerszámokkal, glettvassal, spaklival vékony vagy vastag rétegben glettelheted, díszítheted a falat. A Művész Glett, teljes száradása után jól csiszolható, de nagyon kemény és ellenálló felületet eredményez. Igény szerint, védelmet biztosíthatsz a felületének. Ezt a védelmet, a színtelen HARZO falvédő-lazúr selyem-matt vagy selymes fényű változatával érheted el. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét. A HARZO Művész glettet, a HARZO csempefelújító rendszerek díszítő anyagaként is alkalmazhatod!

A HARZO Művész Gletthez ötször kevesebb színező pasztát kell öntened a beltéri és kültéri falfestékekhez és vakolatokhoz képest, ezért a színezése nagyon gazdaságos!

Száradási ideje: 1-2 óra

Átvonhatóság: Anyag vastagságtól függően, 1-3 óra elteltével átvonható

Kiadóssága: Munkafeladattól függően változó, 0,1 kg/m2 – 1,5 kg/m2
  • 8 kg
  • Cikkszám
    390557
Webáruház készítés