Kategóriák

Nyitvatartás
Hétfő: 08:00 - 17:00 Kedd: 08:00 - 17:00 Szerda: 08:00 - 17:00 Csütörtök: 08:00 - 17:00 Péntek: 08:00 - 17:00 Szombat: Zárva Vasárnap: Zárva
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
Termék részletek


Harzo Loft Struktúr bevonó, 3 kg

Harzo Loft Struktúr bevonó, 3 kg
Bruttó ára: 7 850 Ft
Tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi látszóbeton hatású vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, gipszkartonozott oldalfalakon, mennyezeteken. Ezeket az alapokat, miután gletteléssel előkészítetted, HARZO Diszperziós Mélyalapozóval alapozd le, mielőtt belevágsz a díszítésbe! Nagy előnye a LOFT anyagnak, ha kissé hanyagabbul gletteltél, akkor a kisebb hibákat kiegyenlíti, kijavítja!

Keverd fel alaposan, majd kreatív mozdulatokkal, rozsdamentes szerszámokkal, glettvassal, spaklival vékony rétegben (Kb. 0,6 kg/réteg), gletteld fel, egy rétegben. Később, kb. 20-30 perc elteltével, simítsd be finom, majd folyamatosan erősödő mozdulatokkal. Rozsdamentes gletvassal dolgozzál, amíg el nem kezd kirajzolódni a textúrája. A textúra elszíneződése a simító mozdulataid során és attól függően, hogy milyen erősen nyomod rá a glettvasat, minden esetben a világos szürke és a sötétszürke árnyalatait fogja eredményezni. A textúra formája attól függ, hogy a felhordás során a nedves anyagot hogyan formázod. A nedves anyag felglettelése és formázása után fognak a kicsi kantok, a kiemelkedések mentén a száradásban lévő anyagon, a simítás hatására több árnyalatban színeződni. A LOFT anyag teljes száradása után olyan lesz az ellenállósága, mint egy nagyon jó minőségű falfestésnek. Igény szerint, védelmet biztosíthatsz a felületének. Ezt a védelmet, a színtelen HARZO Fal-lazúrral érheted el. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét. A HARZO LOFT Struktúr bevonót a HARZO csempefelújító rendszerek díszítő anyagaként is alkalmazhatod!

A HARZO LOFT Struktúr bevonóhoz ötször kevesebb színező pasztát kell öntened a beltéri és kültéri falfestékekhez képest, ezért a színezése sokkal gazdaságosabb a hagyományos falfestékeknél!

Száradási ideje: 1-2 óra

Átvonhatóság: 4 óra elteltével átvonható

Kiadóssága: kb. 0,6 kg/m2/réteg
  • 3 kg
  • Cikkszám
    473982
Webáruház készítés