Kategóriák

Nyitvatartás
Hétfő: 08:00 - 17:00 Kedd: 08:00 - 17:00 Szerda: 08:00 - 17:00 Csütörtök: 08:00 - 17:00 Péntek: 08:00 - 17:00 Szombat: Zárva Vasárnap: Zárva
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
Termék részletek


HARZO-Fix Csempeglett hídképzőglett, 3kg

HARZO-Fix Csempeglett hídképzőglett, 3kg
Bruttó ára: 7 980 Ft
A HARZO Csempeglett, öreg, hibás, megunt csempefelületek eltűntetésére lett kifejlesztve. Mindemellett kiválóan alkalmas festés előtti, kisebb, nagyobb hibák kijavítására, valamint, törött virágcserepek, kerámiák kerti díszek restaurálására, megragasztására. (Ezért ne dobjuk ki a maradékot. Zárjuk akkora dobozba, amit pont kitölt, így nem megy tönkre idejekorán.) Ez a termék, alapozó nélkül közvetlenül a zsírtalanított csempe felületre felhordható. Általában 2 rétegben szükséges alkalmazni, mert az első réteg az anyag kiváló tulajdonságából fakadóan, szépen nem eldolgozható. Ám a második réteg, melyet, az első réteg csiszolása, vagy spaklival való átkaparása után viszünk fel, bőségesen kárpótol bennünket.

A hagyományos gletteléshez hasonlóan kell alkalmazni. Felhordását rozsdamentes glettvassal, spaklival javasoljuk. Hígitani nem szükséges, de vízzel óvatosan hígítható. A glettelt felület csiszolható és festhető is bármilyen festéktípussal.

Száradási ideje megfelelő körülmények között 3-6 óra.
  • 3 kg
  • Cikkszám
    HARZO-_Fix_Cs3
Webáruház készítés