Kategóriák

Nyitvatartás
Hétfő: 08:00 - 17:00 Kedd: 08:00 - 17:00 Szerda: 08:00 - 17:00 Csütörtök: 08:00 - 17:00 Péntek: 08:00 - 17:00 Szombat: Zárva Vasárnap: Zárva
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás
Termék részletek


HARZO Power-B speciális adalék, 5 lit

HARZO Power-B  speciális adalék, 5 lit
Bruttó ára: 26 500 Ft
Tapadást és rugalmasságot növelő speciális adalék, hagyományos glettelő és vakoló gipszekhez, csemperagasztókhoz.
Alkalmazási terület:

Glettelő gipszekhez, vékony és vastagvakoló gipszekhez adagolva, olyan NEM NEDVSZÍVÓ alapok válnak glettelhetővé mint pl: latexfestés és olajfestés, panel lakás beton fal, OSB lapok, pozdorja, aluminium, üveg stb. A Power-B adalékkal kiválóan STABIL ÉS BIZTONSÁGOS glett alap készíthető vinyl, vlies, és normál tapétázás előkészítéséhez. A Power-B adalékhoz nagyobb víz mennyiség hozzáadásával vakolaton, gipszkartonon kiváló minőségű gipsz alap glettelhető, falfestés elé. Az erősebb ragasztószalagok amit maszkolás céljából ragasztunk a festett felületre, sem tépik le a glettanyagot leszedésük során!! A Power-B alkalmazásával a finiselő gipsz anyagok nem gyűrődnek fel a glettelés folyamatában, így az utolsó glett rétegek között nem kell alapozni, ezért egy teljes munkafolyamat kihagyható. Latex illetve diszperziós festékkel festett falak javító célú, lehelet vékony átglettelése úgy valósul meg hogy a megszáradt gipsz nem porlik ki a pici hibákból sem, viszont könnyen csiszolható marad, ugyanakkor vastag rétegben is feldolgozható. A Power-B adalékkal bekevert glettanyagra a megszáradása után felhordott első festékréteg száradását követően minimálisan vagy egyáltalán nem kell flekkelni!
Csemperagasztókhoz adagolva:

Kiváló minőségű, ecsetelhető, hengerezhető hídképző anyag készíthető, ami nagy erővel tapad a nem nedvszívó alapokra mint csempe, OSB lap, alumínium, továbbá tökéletes megoldás aljzatkiegyenlítők burkolás előtti alapozására is. Az így elkészített hídképző alapozó anyag felülete meg száradása után, hagyományos flexibilis csemperagasztóval burkolhatóvá válik. Amennyiben nem kívánunk hídképző alapozót használni, abban az esetben a javasolt keverési arányok alapján keverjük a Power-B adalékot a csemperagasztóba amely ezek után közvetlen feltapad a munkafelületre.
  • 5 lit
  • Cikkszám
    HARZO_Power_B5000
Webáruház készítés